Cart 0

_MG_4018.JPG

OM X-RUN FAMILIE


X-Run Familie er et hinderløp for alle. Her kan store og små løpe sammen. Det er ingen aldersbegrensning, men vi anbefaler barn under 6 år å stille i X-Run Mini klassen, gjerne sammen med en voksen. I X-Run Familie får man prøve seg på de samme hindrene som på X-Run OCR, men vi har gjort løypa litt kortere, slik at alle kan delta. Meld på hele familien, vennegjengen eller dra med hele idrettslaget! I X-Run Familie er det ingen tidtakning, for her står mestring, glede og latter i fokus.

Om X-Run Familie

X-Run Familie er for barn og voksne i alderen 6 til 99 år. Vi anbefaler at de yngste stiller sammen med minst en voksen. Det er valgfritt om man vil løpe X-Run Famile en eller to runder. Antallet runder velger man ved påmelding, det samme gjør man med starttidspunktet på løpsdagen. Dersom du ønsker å endre dette, kan du gjøre det via en link til selvbetjeningsportalen som du finner i eposten med din løpsbekreftelse.

Hver runde er ca 1.5 km lang og har ca 10-12 hinder. Løper man 2 runder blir det ca 3 km og 20-24 hinder.

Løypa er utfordrende, men veldig morsom. Med god atomsfære og en spennende og variert løype, vil X-Run Familie vekke glede og iver blant alle barn og voksne som blir med.

Om X-Run Mini

For de aller yngste deltakerne har vi X-Run Mini. Dette er tiltenkt de som er i alderen 3-5 år. Eldre barn kan også delta dersom de ønsker å løpe med venner som er 3-5 år. Foreldre kan løpe sammen og hjelpe de unge utøverne. Løypa er ca 800 meter og går stort sett inne på arenaområdet.

Deltakerne får prøve seg på X-Run OCR hindrene, litt modifisert. Hindrene vil blant annet utfordre barnas balanse, spenst, koordinasjon, smidighet og styrke. I løpet vil barna vil få blandet lek med fysisk aktivitet.

Våre Priser

X-Run har en prisstige basert på antall påmeldte. For gi arrangør bedre oversikt og gjøre det litt enklere å planlegge X-Run OCR og X-Run Familie har vi valgt å gi de som melder seg på tidlig mulighet til å melde seg på til en rabattert pris.

Vi har følgende prisstige på alle X-Run Familie og X-Run Mini løp i 2019:

De første 50 påmeldte: 150 kr per/deltaker

Påmeldte mellom 51 til 200 200 kr per/deltaker

Påmeldte fra nummer 201 og oppover 250 kr per/deltaker