Cart 0

 

_MG_3975.JPG

OM X-RUN OCR


X-Run er et av Norges tøffeste terrenghinderløp – fylt med spenning, adrenalin og moro. Konkurransen foregår i rå norsk natur med 20–25 hinder fordelt på en strekning på ca 5 km. Man deltar individuelt og kan velge mellom å løpe én eller to runder. De som løper to runder vil da forsere hvert hinder to ganger. Det er også mulig å delta på vår uformelle lagkonkurranse dersom man er flere som melder seg på med samme lagnavn. X-Run passer for alle som liker nye utfordringer.

Hvor TØFF er du egentlig?

HVORDAN FUNGERER DET?

I X-Run OCR melder man seg på individuelt via en påmeldingslink for det X-Run OCR løpet man ønsker å delta på. Det er en dame- og en herreklasse. Det er ingen aldersklasser i X-Run OCR. Løpet passer for deg som er glad i fysisk aktivitet og liker utfordringer, enten du er mosjonist eller en topptrent atlet. I X-Run konkurrerer alle i samme løype og følger samme regler - enten man er aktiv eller mosjonist. Se bilder og film fra tidligere X-Run løp på våre Facebook sider.

HVA GJØR MAN?

Målet for enhver deltaker er å forsere hvert eneste hinder man møter på. Om det ikke går, er det ikke verre enn at det blir gitt en “bonusøvelse” som tar litt lengre tid enn hva det normalt vil ta å forsere hinderet. Vi oppfordrer alle til å prøve seg på alle hindrene, da disse er laget spesielt for å utfordre dere på alle tenkelige måter.

VÅRE HINDER

Hinderene våre er varierte og utfordrer styrke, utholdenhet, balanse, koordinasjon og ikke minst det mentale på forskjellige plan. Enkelte hinder er det lov å samarbeide og hjelpe de man løper sammen med, andre hinder er det ikke lov. Hensikten er å komme seg raskest mulig gjennom løypa. Et visst antall hinder er ukjente (X), noe som er en sentral del av X-Run’s konsept.

FORVENTET TIDSBRUK

Man kan forvente å bruke mellom 30- 60 minutter per runde, selvfølgelig avhengig av din egen fysiske form. Det vil bli servering av drikke og annen energi underveis i løpet slik at man kan holde tempoet oppe!

PRISER X-RUN OCR:

X-Run har en prisstige basert på antall påmeldte. For gi arrangør bedre oversikt og gjøre det litt enklere å planlegge X-Run OCR og X-Run Familie har vi valgt å gi de som melder seg på tidlig mulighet til å melde seg på til en rabattert pris.

Vi har følgende prisstige på alle X-Run OCR løp i 2019:

De første 150 påmeldte: 550 kr per/deltaker

Påmeldte mellom 151 til 400 650 kr per/deltaker

Påmeldte fra nummer 401 og oppver 750 kr per/deltaker